Om os

kvalitestede leverandører, skræddersyede løsninger i

Forarbejdet metal

Idéen til Steel Unit

Virksomheden Steel Unit er stiftet på baggrund af, at det kan være meget udfordrende og svært for små og mellemstore virksomheder at finde kvalificerede leverandører af metalforarbejdning i Østeuropa. Det er måske 1 ud af 20 af leverandørene, som leverer den kvalitet de har lovet og til den aftalte deadline. Det ses ALT for ofte, at det ender ud i at blive for tidskrævende og omkostningstungt for disse virksomheder. Især hvis de selv rejser derned for at finde leverandørerne. Derudover er det langt fra hver gang ender ud i dén sikre leverandør man forventede.

Steel Units løsning

Steel Unit er stiftet for at hjælpe små og mellemstore virksomheder, med at finde en sikker leverandør af forarbejdet metal i Østeuropa eller Danmark. Vi vil sikre, at virksomhederne finder en kvalitets leverandør i første forsøg

Vi har allerede taget os af den lange screeningsproces, i at finde de rigtige leverandører. Vores leverandører leverer den rigtige kvalitet til tiden.

Vi har samarbejdspartenere i Polen, Tjekkiet, Bulgarien og Danmark.  Alle disse har forskellige styrker i forhold til produktion, leveringstid, kvalitet, certifikater osv. Dette gør at Steel Unit kan skræddersy en løsning, som passer præcis til jeres projekt,. Vi tager os af alt den tidskrævende og besværlige kontakt. Det gør i kan koncentrere jer om dét, der skaber værdi for jeres kunder.

Derudover stiller vi en ekstra sikkerhed i, at hvis der undtagelsesvis er fejl på ordren, så har vi samarbejdsvirksomheder i Danmark, som producerer de fejlede komponenter hurtigst muligt. Vi gør dette fordi vi bestræbe os på, at have så god leveringssikkerhed som muligt.

Steel Unit koncept er kvalitetstestet, tidsbesparende, kundetilpasset og det sikre valg

BESØG HOS POTENTIELLE LEVERANDØRER

VISION

Steel Unit vil være den sikre underleverandør af forarbejdet metal fra udlandet. Vi bestræber os på at gøre det muligt for alle små- og mellemstore virksomheder, at få en leverandør med yderst konkurrencedygtige priser, i højeste kvalitet. Og så SKAL leverandøren findes i første forsøg.

laserskærer og svejser både rustfri og aluminium
Præcis laserskæring i metal, bukning og svejsning

mission

I Steel Unit vil vi mindske risikoen, gøre det mere simpelt og meget billigere, for små og mellemstore virksomheder, at finde en underleverandør af bearbejdet metal, i udlandet. Vi har nøje udvalgt vores leverandører, efter at have testet dem over en årrække. I den periode har de leveret til andre danske virksomheder. Det sikre, at vi ved kvaliteten er i top og leveringsfristen bliver overholdt.

STEEL UNITS VÆRDIER

Nøgleordene for Steel Unit er fleksibilitet, alsidighed og et solidt netværk. Dét er kernen til, at virksomheden kan levere yderst konkurrencedygtige priser, i den helt rette kvalitet. Steel Unit har kunden i fokus og vi bestræber os på at kunne skræddersy aftaler, som passer til vores kunders behov. 

Vi fokuserer på, at I skal kunne gøre jeres kunder tilfredse. 

Luk menu