Steel Units koncept

laserskærer

Bukker og svejser m.m.

Vi har leverandøren til jeres projekt

Fordele ved konceptet

Sikre lave priser

Steel Units samarbejdspartnere er nøje udvalgt og testet, for at kunne levere den mest fordelagtige pris til vores kunder. Vi sætter stor ære i altid at have de rette kompetencer til den enkelte opgave.

Projektstyring

Steel Unit står for projektstyringen på alle ordrer. Dette sikrer, at du som kunde ikke skal bruge tid på det. Vi gør arbejdet og du sparer pengene.

Kundetilpassede løsninger

Steel Units store netværk af leverandører sikrer, at vi kan skræddersy løsninger så de passer til jeres behov. Om det måtte være leveringstider, speciel indpakning, Q-kontrol eller andet.

Total pris

Vi opererer med en af markedets laveste total priser. Dette opnås ved at kvaliteten altid er i top, leveringstiden altid overholdes og at vi styrer projektet fra tegning til levering.

Sådan gør vi

Vi modtager forespørgsel
(1)

Vi modtager en mail med alle produktspecifikationerne, kravene og yderligere information omkring projektet

Vi finder den kvalificerede leverandør
(2)

Vi kontakter vores leverandører. Finder dén, der passer bedst til projektet, den der opfylder alle de nødvendige krav, og som har den bedste pris

Vi sender et tilbud med alt inkluderet
(3)

Tilbuddet er med ALT inkluderet også inklusiv fragt til aftalte adresse

Vi tilbyder laserskæring, bukning og svejsning

Vores koncept

Steel Unit sælger sikkerhed, enkelthed og overskuelighed.
Vi vil gøre det nemmere, billigere og mindre risikabelt at få produceret forarbejdet metal i Østeuropa.

Det kan være både svært og omkostningstungt at finde en leverandør i udlandet. Det er ca. 1 ud af 20 underleverandører fra Østeuropa, som leverer til aftalte kvalitet og tid. Det kan kræve mange forsøg med forkerte leveringer eller forsinkelser på ens ordre, før at man finder dén leverandør, der lever op til de aftalte krav.

DETTE ER SLUT NU!

Steel Unit har nemlig en bred vifte af kvalitetstestede leverandører, af forarbejdet metal. Vi vil gøre det muligt for små og mellemstore virksomheder, at få den rigtige leverandør i første forsøg.

Vi tager os af alt den besværlige kontakt til de udenlandske leverandører og I får en pris med alt inkluderet inkl. fragt.

Steel Unit står 100% indenfor vores underleverandører fra Polen, Tjekkiet, Bulgarien og Danmark, da de har leveret til andre danske virksomheder over en årrække. Leverandørerne har forskellige styrker, og derfor er du også sikker på, at du få dén leverandør, som matcher til dét jeres virksomhed forespørger, og de krav som i stiller.

Steel Units leverandørnetværk har alle de nødvendige certifikater, ISO 9001, ISO 3834, EN 1090 m.m. Det vil sige, hvad end, der bliver forespurgt, så har vi kvalitetsleverandører, som kan løfte opgaven.

Ingen opgave er for lille eller for stor

Vores store og alsidige netværk gør, at ingen opgave er for stor, for lille eller for kompliceret.  Send en forespørgsel på mail eller ring til os, så tager vi et professionelt kig på opgaven, og finder dén løsning, der passer jeres virksomhed bedst.

Vores leverandører arbejder i stort set alle metaltyper, de tilbyder laserskæring i aluminium, laserskæring i metal m.m. Der benyttes også andre skæremetoder, som plasmaskæring og vandskæring m.m. De tilbyder bukning af emner, bearbejdning af stål, svejsning i rustfrit stål, aluminium, og sort jern. Derudover kan også alt andet forarbejdnings arbejde. Du får en samlet pris på ALT, inklusiv fragt til din adresse.

Luk menu